Bent u op zoek naar een oplossing om knaagdieren op een verantwoorde manier te bestrijden? Dan is de EKO1000 Rattenval dé uitkomst die u zoekt. Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van elk soort lokaas en werkt op basis van een schakelaar die een draaimechaniek activeert zodra het dier het voedsel eet. Hierdoor wordt het dier op een diervriendelijke manier bedwelmd en snel en stressvrij gedood.

De EKO1000 Rattenval is een uniek en internationaal gecertificeerd product, dat wereldwijd gepatenteerd is. Het systeem is inzetbaar in verschillende omgevingen, van de voedingsmiddelenindustrie tot woonhuizen en kantoren, en biedt overal een effectieve oplossing voor knaagdierenproblemen. Dankzij deze ecologische en diervriendelijke methode hoef je je geen zorgen meer te maken over stank en kun je het aantal gevangen ratten en muizen eenvoudig bijhouden.

De EKO1000 Rattenval is een revolutionair product dat zeer effectief is in het bestrijden van knaagdieren, zonder enige schade aan te richten aan de omgeving.