Als je een muis, rat of steenmarter in je huis of bedrijfspand hebt, dan wil je hier zo snel mogelijk van af. Gelukkig is er nu een natuurlijke oplossing voor dit probleem: De biologische geurstof tegen muizen, ratten en marters:

Shield Up Stay Away Rat/Muis/Marter Set.

Deze set bestaat uit een flesje vloeistof en een koker waarmee je de vloeistof kunt aanbrengen. De vloeistof is een unieke samenstelling van gedistilleerd water, vloeibare zeep, kruiden, kruidnagel en etherische oliën. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat muizen, ratten en marters zich onveilig voelen en de ruimte zullen verlaten.

Het gebruik van de Shield Up Stay Away Rat/Muis/Marter Set is erg eenvoudig. Je brengt de vloeistof aan in de koker en plaatst deze op strategische plekken in de ruimte. De geur van de vloeistof zorgt ervoor dat muizen, ratten en marters zich onveilig voelen en de ruimte zullen verlaten. Hierdoor wordt voorkomen dat deze dieren de ruimte betreden of zullen verlaten als ze er al zijn.

De werkzaamheid van de vloeistof duurt ongeveer 3 maanden. Hierdoor hoef je niet constant de vloeistof aan te brengen en heb je een langdurige oplossing voor je muis, rat of steenmarterprobleem.

Het gebruik van de Shield Up Stay Away Rat/Muis/Marter Set is ook veilig voor de gezondheid van mens, dier en milieu. De vloeistof is volkomen onschadelijk en de geur is voor mensen niet storend.

De Shield Up Stay Away Rat/Muis/Marter Set is geschikt voor verschillende toepassingen zoals magazijnen, loodsen of opslagruimtes. De dosering is 1 koker per 10 – 15 meter. De inhoud van de set is 250 ml vloeistof en 1 koker van 20 cm.

Dus ben jij op zoek naar een natuurlijke oplossing voor je muis, rat of steenmarterprobleem? Probeer dan de Shield Up Stay Away Rat/Muis/Marter Set en houd je ruimtes vrij van ongewenste dieren.